BETALNING: Priser anges i SEK inklusive moms (Sverige), NOK exklusive moms (Norge), EUR inklusive moms (Finland)

Anm. Norsk MVA (25%) faktureras till dig från norska tullverket i efterhand eller betalas vid leverans.

Det kan finnas flera produkter på en bild men alla varor säljs styckevis om inget annat anges. Priset som gäller är det som finns angivet den dag betalningen görs. Betalning kan ske på följande vis:

BETALNINGSALTERNATIV: I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på ”Slutför köp” godkänner du Trådspira Idé & Designs allmänna villkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.

Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna.

FAKTURABETALNING: Via Klarna Checkout.

ORDERBEKRÄFTELSE: Du får automatiskt en orderbekräftelse med e-post till den e-postadress du anger vid beställningen. OBS! Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får någon bekräftelse av mig kan du ha angivit felaktig adress. Kontakta mig då i så fall eftersom jag inte har möjlighet att kontakta dig. Kontrollera att ordern stämmer och kontakta mig om du har frågor.

SEKRETESS: Dina uppgifter överförs krypterat och lämnas aldrig ut till tredje part. Vi arbetar för att din integritet ska bibehållas och hanterar dina uppgifter enligt personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

LEVERANSTID: Avser att leverera omgående | så fort jag får in order. En normalorder tar ungefär 3-4 dagar. Under sommarmånaderna kan det vara lite längre leveranstider, och har jag tillfälligt slut på en produkt så meddelar jag det, men ny produkt kommer att tas fram, men längre leveranstid med dessa produkter. Max 15 arbetsdagar under sommaren, annars max 10 arbetsdagar, men min ambition är att leverera omgående. Om leverans önskas till ett visst datum så vänligen ange det. Ambitionen är att alla varar du beställt paketeras och levereras tillsammans. Om någon av mina produkter ej kan levereras inom 3 veckor meddelar vi dig detta för att ge möjlighet godkänna senare leverans eller makulera beställning.

BESTÄLLNINGSVARA: Om produkten angetts som en beställningsvara innebär det att jag gör den i turordning efter inkommen order. Jag har inget lager utan gör löpande. Du kan även önska leveransdatum om du vill ha produkter till något visst datum så försöker jag möta upp din önskan. Eftersom jag ett enmansföretag och binder alla pärlor och prismor själv så kan det bli förseningar men det är något jag försöker undvika.

LEVERANSSÄTT:  Din order skickas med DHL servicepoint. Du kommer att få en avisering på det valda aviseringssättet du valt i din order via DHL för att hämta ut ditt paket på närmaste DHL servicepoint ombud.

LEVERANS TILL ANNAN MOTTAGARADRESS: Vill du att leveransen ska ske till annan mottagares adress så anger du leveransadressen i beställningsformulärets meddelandefält.

TRANSPORTGARANTI: Jag garanterar att varan är felfri när den skickas från mig till transportföretaget. Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska du inte ta emot det utan det får gå tillbaks med ombud.. Om du trots allt tar emot godset som är transportskadat vid mottagandet så ska detta omedelbart anmälas till DHL servicepoint eller utlämningsstället där du hämtade din försändelse. Eftersom jag packar allt själv så har jag fullständig koll på mina paket jag skickar till kund.

REKLAMATION: Hör av dig direkt till mig innan ev. retur. Ev. reklamation ska skickas till mig omg. Kontakta mig skriftligt under kontaktformuläret under KONTAKTA OSS. Om något ska returneras så vill jag att ni packar varorna med kärlek och omsorg. Om ni kan påvisa att något är fel på produkten får man alltid en ny. Kampanjvaror och erbjudanden returneras ej.

ÖPPET KÖP: Jag följer konsumentköplagen och du har 14 dagars öppet köp & bytesrätt från det att du mottagit din vara. Detta förutsatt att varan returneras i oskadat skick i originalförpackningen. Returnera följesedel. Efter att jag mottagit och kontrollerat varan så återbetalas pengar till ditt konto. Vid retur eller byta av varor står du själv för frakten.

FRAKTKOSTNAD (Inom Sverige): Vi har en fast fraktkostnad på 69 kr. Fraktfritt över 800 kr.

FRAKTKOSTNAD (Export): Standard fraktkostnad på 250 kr (inkl. införsel) till Norge. Standard fraktkostnad på 150 kr till Finland. Vid stora order och större försändelser kan fraktkostnaden bli ändrad. MVA tillkommer vid utlämnande av gods i Norge.

FRÅGOR OM LEVERANSER: Lättast via e-mejl, info@tradspira.se eller via kontaktformuläret under KONTAKTA OSS eller telefon 070-640 58 51

ÖVRIGT: Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande. Jag Trådspira reserverar mig för eventuella tryckfel och färgåtergivningen på bilderna kan skifta för att exakt återge de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator.
Välkommen att höra av er om ev. funderingar och trevlig dag önskas till er alla.

BUTIK LOKSTALLARNA: Besök mig gärna i min kombinerade butik & arbetsplats på Sandavägen 3 i Mora. 792 50 Mora. Se öppettider.

ÄGARE & DESIGNER:  Trådspira Idé & Design | Grund Kristina Andersson, Sverige, i hjärtat av Dalarna, Mora. 590615-7127. Godkänd för F-skatt.