Köpvillkor

BETALNING: Priset anges i SEK inklusive moms. Det kan finnas flera produkter på en bild men alla varor säljs styckevis om inget annat anges. Priset som gäller är det som finns angivet den dag betalningen görs. Betalning kan ske på följande vis:

KORTBETALNING: Du kan säkert betala med VISA och Mastercard. Betalningen är säkrat utav DebiTech Gateway. Kortnumret skickas via en krypterad anslutning direkt till banken. Butiken har inte tillgång till någon information om ditt kort eller bankkort. DebiTech Payment Gateway använder sig utav Secure Sockets Layer (SSL) som tillhör den bästa mjukvaran man kan använda för elektroniska transaktioner.

FAKTURABETALNING: Via KLARNA faktura / delbetalning.

ORDERBEKRÄFTELSE: Du får automatiskt en orderbekräftelse med e-post till den e-postadress du anger vid beställningen. OBS! Kontrollera att du anger rätt e-postadress. Om du inte får någon bekräftelse av mig kan du ha angivit felaktig adress. Kontakta mig då i så fall eftersom jag inte har möjlighet att kontakta dig. Kontrollera att ordern stämmer och kontakta mig om du har frågor.

SEKRETESS: Dina uppgifter överförs krypterat och lämnas aldrig ut till tredje part. Vi arbetar för att din integritet ska bibehållas och hanterar dina uppgifter enligt personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

LEVERANSTID: Avser att leverera omgående / så fort jag får in order. En normalorder tar ungefär 3-4 dagar. Under sommarmånaderna kan det vara lite längre leveranstider, och har jag tillfälligt slut på en produkt så meddelar jag det, men ny produkt kommer att tas fram, men längre leveranstid med dessa produkter. Max 15 arbetsdagar under sommaren, annars max 10 arbetsdagar, men min ambition är att leverera omgående. Om leverans önskas till ett visst datum så vänligen ange det. Ambitionen är att alla varar du beställt paketeras och levereras tillsammans. Om någon av mina produkter ej kan levereras inom 3 veckor meddelar vi dig detta för att ge möjlighet godkänna senare leverans eller makulera beställning.

BESTÄLLNINGSVARA: Om produkten angetts som en beställningsvara innebär det att jag gör den i turordning efter inkommen order. Jag har inget lager utan gör löpande. Du kan även önska leveransdatum om du vill ha produkter till något visst datum så försöker jag möta upp din önskan. Eftersom jag ett enmansföretag och binder alla pärlor & prismor själv så kan det bli förseningar men det är något jag försöker undvika.

LEVERANSSÄTT: Mindre försändelser levereras direkt i din postlåda via posten. Större, längre produkter skickar vi med DHL servicepoint. Du kommer att få en avisering via DHL för att hämta ut ditt paket på närmaste DHL servicepoint ombud.

LEVERANS TILL ANNAN MOTTAGARADRESS: Vill du att leveransen ska ske till annan mottagares adress så anger du leveransadressen i beställningsformulärets meddelandefält.

TRANSPORTGARANTI: Jag garanterar att varan är felfri när den skickas från mig till transportföretaget. Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska du inte ta emot det utan det får gå tillbaks med ombud.. Om du trots allt tar emot godset som är transportskadat vid mottagandet så ska detta omedelbart anmälas till DHL servicepoint, posten eller utlämningsstället där du hämtade din försändelse. Eftersom jag packar allt själv så har jag fullständig koll på mina paket jag skickar till kund.

REKLAMATION: Hör av dig direkt till mig innan ev. retur. Ev. reklamation ska skickas till mig omg. Kontakta mig skriftligt under kontaktformuläret under KONTAKTA OSS. Om något ska returneras så vill jag att ni packar varorna med kärlek & omsorg. Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om ni kan påvisa att något är fel på produkten får man alltid en ny. Kampanjvaror och erbjudanden returneras ej.

ÖPPET KÖP: Jag följer konsumentköplagen och du har 14 dagars öppet köp & bytesrätt från det att du mottagit din vara. Detta förutsatt att varan returneras i oskadat skick i originalförpackningen. Returnera följesedel. Efter att jag mottagit och kontrollerat varan så återbetalas pengar till ditt konto. Vid retur eller byta av varor står du själv för frakten.

FRAKTKOSTNAD: Vi har en fast fraktkostnad på 69 kr. Fraktfritt över 800 kr.

FRÅGOR OM LEVERANSER: Lättast via e-mejl, info@tradspira.se,  eller via kontaktformuläret under KONTAKTA OSS eller telefon 070-640 58 51

ÖVRIGT: Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande. Jag /Trådspira reserverar mig för eventuella tryckfel och färgåtergivningen på bilderna kan skifta för att exakt återge de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator.
Välkommen att höra av er om ev. funderingar & trevlig dag.

BUTIK LOKSTALLARNA: Besök mig gärna i min kombinerade butik & arbetsplats på Sandavägen 3 i Mora. 792 50 Mora. Se öppettider.

ÄGARE & DESIGNER:  Trådspira Idé & Design / Grund Kristina Andersson, Sverige, i hjärtat av Dalarna, Mora. 590615-7127. Godkänd för F-skatt.