Visar 1–12 av 77 resultat

 • MARSCHALLHÅLLARE KULA

  595.00 kr

  Vacker marschallhållare | blomhållare att använda året om. Pryder sin plats var än den står. Låt den stå på marken, eller ställ upp den på ett litet bord el. dylikt och blickfånget berör oavsett årstid.

 • KRABBA rostar

  185.00 kr

  Tankeruta KRABBA för armeringsnät. Vacker året om och berör. Sätt den solitärt eller tillsammans med någon till ruta och det blir det ett tydligt blickfång som finns där alltid. Min tanke är att det händer något i armeringsnätet som berör även när vintern kommer. Uppskattad present för den som har armeringsnät/matta.

 • UGGLEPAR XL säljs endast i butik Lokstallarna

  795.00 kr

  UGGLEPAR som är lättplacerat i trädgården eller att välkomna vid entré i rabatten. Min tolkning av Dalarnas landskapsdjur som är berguven och den har sällskap av min tolkning av en tornuggla. Välkomnar och berör betraktaren oavsett var det står. Uppskattad present vid många tillfällen.

 • HJÄRTERANKA S rostar trädgård

  325.00 kr

  Vackert trädgårdssmycke Hjärteranka S. Vacker i trädgården eller blomkrukan vid entré. Vacker året om och berör. Uppskattad present vid många tillfällen.

 • DALARNA rostar

  185.00 kr

  Tankeruta DALARNA för armeringsnät. Vacker året om och berör. Sätt den solitärt eller tillsammans med någon till ruta och det blir det ett tydligt blickfång som finns där alltid. Min tanke är att det händer något i armeringsnätet som berör även när vintern kommer. Uppskattad present för den som har armeringsnät/matta.

 • TRANA L rostar säljs endast i butik Lokstallarna

  395.00 kr

  Vacker stilren TRANA som står i trädgården och berör någonstans, eller välkomnar vid entré. Uppskattad present för den som tycker om fåglar. Säljs i min butik på Lokstallarna Mora.

 • HJÄRTERANKA rostar trädgård säljs endast i butik Lokstallarna

  325.00 kr545.00 kr

  Vackert trädgårdssmycke HJÄRTERANKA, berör betraktaren oavsett var den står, vacker året om. Min tanke är att man kan använda den som ett ”annat attribut” för midsommarstången. Uppskattad present vid många tillfällen.

  Säljs endast i butik Lokstallarna

 • BERGUV XL rostar säljs endast i butik Lokstallarna

  695.00 kr

  BERGUV XL som är lättplacerat i trädgården eller att välkomna vid entré i rabatten. Min tolkning av Dalarnas landskapsdjur som är berguven. Välkomnar och berör betraktaren oavsett var det står. Uppskattad present vid många tillfällen.

 • TRANA XL rostar säljs endast i butik Lokstallarna

  595.00 kr

  Vacker stilren TRANA som står i trädgården och berör någonstans, eller välkomnar vid entré. Uppskattad present för den som tycker om fåglar.

 • DALAHÄST RANKA rostar trädgård

  295.00 kr

  TRÄDGÅRDSSMYCKE DALAHÄST RANKA, berör betraktaren oavsett var det står, vackert året om. Berör betraktaren positivt. Lättplacerat i kruka vid entré eller i rabatt. Uppskattad present vid många tillfällen.

 • HJÄRTA DALOM rostar trädgård

  295.00 kr

  Vackert trädgårdssmycke HJÄRTA DALOM, enkel stilren form, berör betraktaren oavsett var det står, vackert året om. Lättplacerat i kruka vid entré eller i rabatt. Uppskattad present vid många tillfällen och högtider.

 • HJÄRTA ELIN rostar trädgård säljs endast i butik Lokstallarna

  395.00 kr

  Vackert trädgårdssmycke HJÄRTA ELIN L enkel stilren form som rostar på plats med tidens tand, berör betraktaren oavsett var det står, vackert året om. Lättplacerat i kruka vid entré eller i rabatt. Uppskattad present vid många tillfällen och högtider.