Visar 1–12 av 50 resultat

 • SOMMAR rostar säljs endast i butik lokstallarna

  395.00 kr475.00 kr

  Trädgårdssmycket SOMMAR som rostar vackert på plats med tidens tand. Välkomnar och berör oavsett årstid och plats. Uppskattad present för alla.

 • HJÄRTERING rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket HJÄRTERING som rostar vackert på plats med tidens tand. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • HJÄRTA SOFIA rostar trädgård säljes endast i butik lokstallarna

  395.00 kr

  OBS! Fel bild, ska vara en som rostar. Vackert trädgårdssmycke HJÄRTA SOFIA, berör betraktaren oavsett var det står, vackert året om. Lättplacerat i kruka vid entré eller i rabatt. Uppskattad present vid många tillfällen och högtider.

 • HJÄRTERING L rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket HJÄRTERING L som rostar vackert på plats med tidens tand. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • TULPAN rostar säljs endast i butik lokstallarna

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket TULPAN som rostar vackert på plats med tidens tand. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • YIN YANG rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket YIN YANG som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • PÅ VÄG rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket PÅ VÄG som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • HJÄRTEDANS rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket HJÄRTEDANS som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • TULPANER rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket TULPANER som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • ÄLGVARNING rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket ÄLGVARNING som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • KÄRLEK VI TVÅ hänge rostar

  395.00 kr

  Lättplacerat hjärta KÄRLEK VI TVÅ med hänge som också rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • KÄRLEK VI TVÅ glasprisma rostar

  395.00 kr

  Lättplacerat hjärta KÄRLEK VI TVÅ som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.