Visar 1–12 av 60 resultat

 • HJÄRTERING L rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket HJÄRTERING L som rostar vackert på plats med tidens tand. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • TULPAN rostar säljs endast i butik på lokstallarna

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket TULPAN som rostar vackert på plats med tidens tand. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • YIN YANG rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket YIN YANG som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • LIVE LOVE LAUGH rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket LIVE LOVE LAUGH som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • PÅ VÄG rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket PÅ VÄG som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • HJÄRTEDANS rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket HJÄRTEDANS som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • TULPANER rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket TULPANER som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • ÄLGVARNING rostar

  295.00 kr

  Trädgårdssmycket ÄLGVARNING som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp med någon annan av mina runda trädgårdssmycken. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • KÄRLEK VI TVÅ hänge rostar

  395.00 kr

  Lättplacerat hjärta KÄRLEK VI TVÅ med hänge som också rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • KÄRLEK VI TVÅ glasprisma rostar

  395.00 kr

  Lättplacerat hjärta KÄRLEK VI TVÅ som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • HJÄRTA M glasprisma rostar

  275.00 kr

  Ett lättplacerat HJÄRTA m GLASPRISMA M som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.

 • HJÄRTA ROSTIGT HÄNGE M rostar

  275.00 kr

  Ett lättplacerat HJÄRTA m ROSTIGT HÄNGE M som rostar vackert på plats med tidens tand, fungerar solitärt eller tillsammans i grupp. Välkomnar och berör oavsett årstid, för kruka eller i rabatten. Uppskattad present för alla.